Шоколадні панкейкі – 7 простих і смачних рецептів

Млинці – традиційні вироби російської кухні, які можуть подаватися як самостійно, так і з різноманітними начинками. Однак подібне блюдо присутня і в інших народів, маючи різні назви і варіації виконання. Якщо ближче познайомитися з американської кулінарної школою і вивчити місцеві традиції, то можна знайти аналог – шоколадні панкейкі.

Класичний рецепт

Класика – шоколадні панкейкі на молоці, які готуються дуже швидко:

  • 50 г какао;
  • 220 г борошна;
  • 2 яєць;
  • 250 мл молока;
  • 60 г цукру;
  • 50 г вершкового масла;
  • плитки чорного шоколаду;
  • пакетика розпушувача;
  • невеликої кількості солі і ванілі.

Спосіб приготування:

  • У мисочку виливається ¾ молока, поміщаються яйця, цукровий пісок, сіль, ванілін, розпушувач, борошно і какао.
  • Складові збиваються міксером.
  • В останньому теплому молоці розчиняється шматочок масла.
  • Молочна суміш вливається в тісто, після чого на гарячій сковороді з 2 сторін випікаються панкейкі, які викладаються стопкою.
  • Кожен виріб притрушивается шоколадною стружкою.