Шоколадний брауні – 12 рецептів приготування в домашніх умовах

Шоколадний брауні – ласощі, що цілком можна приготувати вдома і що найцікавіше – нескладно. За бажанням смак можна змінювати за рахунок інших інгредієнтів.

Класичний рецепт

Класичний рецепт брауні – це найпростіший варіант приготування.

Необхідні продукти:

  • три яйця;
  • 0,2 кг масла;
  • близько 70 грам борошна;
  • 80 грам какао;
  • ложечка розпушувача;
  • чорний шоколад – 0,2 кг.

Процес приготування:

  • За допомогою водяної бані або мікрохвильовки доведіть до рідкого стану масло і шоколад. Цю масу змішайте з усіма сухими інгредієнтами зі списку, не забувши вбити вміст яєць.
  • Отриману суміш перекладіть в будь-яку форму.
  • Запікайте приблизно півгодини, встановивши нагрівання на 180 градусів.

Готуємо з начинкою з вершкового сиру

Необхідні продукти:

  • п’ять грам розпушувача;
  • 0,2 кг чорного шоколаду;
  • п’ять яєць;
  • вершковий сир – приблизно півкілограма;
  • упаковка злив. масла;
  • цукор – 200 грам;
  • 0,1 кг борошна.

Готуємо послідовно:

  • Покладіть шоколад і масло в підходящу ємність для нагріву, перетворіть продукти в рідку суміш.
  • В отриману масу додаємо попередньо збиті три яйця, борошно разом з розпушувачем, а так само цукор і ретельно перебиваємо міксером.
  • Зазначене кількість сиру за допомогою вилки розтираємо з яйцями і цукром, які залишилися.
  • У форму влийте трохи тесту, так щоб воно покрило дно, зверху викладіть сирну начинку і знову шар тіста. Тримайте в прогрітому до 180 градусів духовій шафі не менш як 35 хвилин.