Сирний суп з куркою і грибами – 7 рецептів приготування

Сирний суп з куркою і грибами – чудове блюдо з ніжним смаком і приємним ароматом. Для його приготування використовується вершковий сир хорошої якості, який швидко розчиняється, не утворює грудочок. З грибів ідеально підходять лисички і білі, які роблять суп більш насиченим і ароматним.

Класичний сирний суп з куркою і грибами

Поєднання курячого м’яса і грибів завжди дає приголомшливий результат, а якщо до них додати ще й сир, можна приготувати найрізноманітніші страви. Одним з них є сирний суп, його вишуканий смак не залишить нікого байдужим, а простота приготування порадує будь-яку господарку.

Заздалегідь підготуйте:

• куряча грудка;
• третина кіло грибів;
• головка цибулі;
• три бульби картоплі;
• «ванночка» сиру.

Алгоритм дій простий:

1. Курятину заливаємо водою і варимо бульйон. Готове м’ясо ріжемо на шматочки і повертаємо в бульйон разом сіллю і кубиками картоплі.
2. На сковороді з олією пасеруємо заправку для супу з шинкованої цибулі, моркви і грибів.
3. Закладаємо в суп гриби з овочами, м’який сир і готуємо до тих пір, поки останній повністю не розплавиться.