Смажені пельмені на сковороді — 9 рецептів

Смажені пельмені — універсальне і смачне блюдо, яке можна приготувати за десять хвилин, якщо гості на порозі, або в холодильнику порожньо, або з ностальгією згадалася студентська пора, коли пельмені були щонайпершою їжею. Загалом, приводів приготувати це не дуже корисне (так як калорійне) і просте блюдо може бути маса. До речі, як і різноманітних способів його приготування.

Класичний спосіб смаження пельменів на сковороді

Класика жанру — відварені пельмені і обсмажені, а ще — справжні смажені, тобто заморожені напівфабрикати, смажені на маслі з скоринкою.

Перший спосіб смачний і більш делікатне. Щоб посмажити готові пельмені, зовсім не обов’язково відварювати свіжу порцію. Годяться залишилися вчорашні пельмені, єдина умова — якщо варили їх і залишили назавтра, не забудьте відразу вийняти з бульйону і дати воді стекти.

Проте з яскраво вираженим пельменним смаком виходять свежесваренные пельмені, обсмажені на вершковому маслі. Не шкодуйте при варінні лаврового листа і коріння, добре відцідіть воду і покладіть готовий продукт на сковороду з сильно гарячим маслом. Присипте улюбленими травками-приправками, дайте залишками рідини випаруватися. На виході отримаєте найніжнішу апетитну скоринку-піджарку, калорійну, але таку смачну!