Сосиски в листковому тісті – рецепт в духовці

Якщо розігрався апетит, а в холодильнику не густо – упаковка сосисок на полиці і листкове тісто в морозильній камері, значить, голодний непритомність все одно не загрожує. Вже через півгодини можна буде підкріпитися гарячої хрусткою вкуснятинкой. Приготувати її вийде і з мінімального набору продуктів, і з різноманітністю добавок – у будь-якому випадку результат не розчарує.

Класика – це просто

Традиційний рецепт закуски, спеченої в духовці, включає в себе зовсім не багато інгредієнтів. Сосиски в листковому тесті в класичному варіанті настільки прості в приготуванні і так апетитні, що незмінно нагадують веселі студентські роки, коли кулінарне розмаїття було зовсім не головним у житті, а галасливі вечірки і пікніки не обходилися без такого «перекусу» на швидку руку.

Лише тісто і сосиски

Все, що знадобиться для самої що ні на є класичною класики, це:

  • листкове тісто (півкілограмова пачка);
  • і сосиски (6-7 штук цілком достатньо).

Легкість приготування під стати самому короткому списку компонентів.

  • Тісто розморожуємо. Гострим ножем, щоб не зім’яти краю, розрізаємо на однакові смуги (їх буде стільки ж, скільки і сосисок).
  • Злегка навскіс закутуємо наші сосиски в стрічки з тіста.
  • Потім кладемо на деко пергаментом, на нього укладаємо сосиски. Поки духовка разжарится до 180 градусів, тісто трохи підійде.
  • Відправляємо смакоту в духовку. Коли зверху вийде золотава скоринка, можна виймати.