Спагетті з куркою – 8 рецептів приготування

Спагетті з куркою – це неймовірно просте у приготуванні блюдо, яке можна поєднувати з різноманітними соусами, роблячи його таким чином ще більш насиченим і цікавим.

Спагетті з куркою у вершковому соусі

Спагетті з куркою у вершковому соусі, це, мабуть, найпоширеніший варіант цієї страви, і він ідеально підходить для вечері.

Необхідні продукти:

  • половина упаковки спагеті;
  • одна цибулина;
  • 0,1 літра вершків;
  • приправи за своїм смаком;
  • 1 – 2 шматочки курячого філе;
  • ложка вершкового масла.

Процес приготування:

  • Спагетті ставимо отвариваться до готовності відповідно до того, що вказано на упаковці. Після чого зливаємо їх.
  • На сковороду покласти масло, потім нарізану цибулю і трохи обсмажуємо.
  • Туди ж викладаємо промите і подрібнене на кубики філе, продовжуємо тримати його на вогні до рум’яності.
  • Заливаємо вершки, кладемо будь-які спеції за своїм бажанням, перемішуємо і тушкуємо продукти пару хвилин на слабкому вогні.
  • В отриманий соус додаємо готові спагетті, перемішуємо і подаємо до столу.