Страви з свинячої вирізки – 9 смачних рецептів

Свиняча вирізка вважається найкращою м’ясної частиною. При правильному приготуванні свинина виходить ніжною і трохи солодкуватою, що надає стравам особливу пікантність. Страви з свинячої вирізки такі апетитні, що навіть найвибагливіший гурман не зможе перед ними встояти.

Смажена свиняча вирізка з овочами на сковороді

На відміну від інших частин тваринного м’яка вирізка ідеально підходить для смаження на сковороді, особливо в умовах обмеженої кількості часу.

Інгредієнти:

  • 400 г вирізки;
  • в 2 рази менше баклажанів;
  • 150 г грибів;
  • цибулина;
  • 1 солодкий перець;
  • ½ Головки часнику;
  • по 15 мл соєвого соусу і бальзамічного оцту;
  • сіль і спеції.

Спосіб приготування:

  • З м’яса готуються медальйони, з цибулини – півкільця, з грибів – платівки, а з баклажана і перцю – кубики.
  • Вирізка порційно обсмажується і викладається на тарілку.
  • Далі обсмажуються баклажани з перцем і цибулею, до яких через 2 хвилини відправляються гриби.
  • Через 3 хвилини в сковороду повертається м’ясо.
  • Вміст солиться, приправляється і заливається сумішшю оцту і соусу.
  • Через 5 хвилин страва подається до столу.