Свиняча грудинка в духовці – 7 смачних рецептів приготування

Грудинка являє собою відносно дешеву частина туші свині, і при цьому страви з неї виходять смачними і дуже ситними. До того ж, свиняча грудинка в духовці є ще й досить корисною, так як при запіканні велику кількість жиру, що витоплюється.

Свиняча грудинка, запечена в духовці зі спеціями

Навіть початківець кулінар з легкістю впорається з приготуванням такого простого рецепту. Результат перевершить всі очікування.

Використовуються для підготовки ситного страви лише пара інгредієнтів:

  • 1 кг грудинки;
  • спеції і сіль.

Покрокова інструкція приготування:

  • Основний інгредієнт промивається, після чого обсушивается паперовими рушниками.
  • В піалі змішуються улюблені спеції і сіль.
  • Цільний шматок грудинки ретельно натирається сумішшю спецій, після чого поміщається у форму для запікання, поставити в розігріту до 180 °C духовку на 60 хвилин.
  • Готовий продукт нарізати пластинами, які відразу подаються до столу.