Свинина в мультиварці – 18 рецептів смачного приготування

Приготування свинини в мультиварці вважається найпростішим процесом, розібратися з яким вдасться навіть молодої господині. Домашній помічник дозволить без особливих зусиль подати до вечері дуже смачне поживне блюдо на всю сім’ю, а підібрані рецепти випічки і смаження м’яса допоможуть зробити правильний вибір.

Свинина, запечена по-французьки в мультиварці

Інгредієнти: 340 – 360 г свинячої м’якоті, 2 шт. картоплі, цибулі, томатів, 3 ст. л. класичного майонезу, 140 г сиру, сіль, спеції.

  • М’ясо ріжеться пластинками, солиться, присипається спеціями.
  • Свинина переміщається на дно чаші пристрою, змащеній олією. Зверху розкладаються кільця цибулі.
  • Далі розміщуються тонкі кружечки картоплі і шматочки помідорів разом з шкіркою. Вони присипаються сіллю.
  • Залишилося змастити продукти майонезом зі спеціями і засипати великою кількістю тертого сиру.

Готується страва у програмі для випічки трохи менше години.