Суфле з курки – 7 рецептів для дітей

Малюкам вже після 6 місяців педіатри радять вводити в раціон м’ясо. Враховуючи особливості дитячого організму, робити це треба дуже обережно. Починати прикорм можна, наприклад, з суфле з курки. Ніжне і дуже м’яке, воно практично тане в роті. Приготувати таку страву можна різними способами.

Суфле з курки для дітей в духовці

Батьки повинні піклуватися про те, щоб їжа для їх малюка була здоровою і повноцінною. Це стосується не тільки самих продуктів, але і способів їх обробки.

Так, в умовах домашньої кухні краще всього робити, наприклад, суфле з курки в духовці. Для дітей від одного року це – ідеальний варіант.

Господині для роботи знадобляться звичайні продукти:

  • 60 грам курячого філе;
  • 30 мл незбираного молока;
  • 1 перепелине яйце;
  • 3 грама в/з борошна;
  • шматочок масла;
  • 2 грами будь-якого рослинного масла (для обробки форми).

Для приготування суфле потрібно:

  • Гарненько вимити і відварити філе.
  • Подрібнити його в м’ясорубці.
  • Влити в отриманий фарш підігріте молоко, всипати борошно, викласти розтоплене масло і чверть жовтка перепелиного яйця.
  • Все це потрібно ретельно перемішати.
  • Форму промаслить і розподілити в ній приготовлений склад.
  • Запікати його в печі не менше півгодини. Температуру всередині камери встановити приблизно на 170 градусів.

Це ніжне і дуже легке суфле сподобається будь-якій дитині.