Суп з качки – 7 простих рецептів, як приготувати смачний суп

Суп з качки – перше оригінальне блюдо, яке нечасто з’являється в меню сучасних господинь. Смачно приготувати його непросто, потрібно знати кілька секретів та хитростей. Зварити суп вдасться як домашньої, так і з дикої качки.

Простий суп з качки з локшиною

Інгредієнти:

  • 800 г супового набору з качки;
  • по 3 шт. цибулі і моркви;
  • лаврушка;
  • суміш перців;
  • сіль;
  • 200 г картоплі;
  • 3 жмені яєчної локшини;
  • 2 стебла селери;
  • 5 см кореня імбиру.

Приготування:

  • Залити суповий набір холодною водою. Довести до кипіння.
  • Поварити качку 5 – 7 хвилин. Перекласти шматки птиці в каструлю з чистою водою. Додати по 1 цибулині і моркви, 1 корінець селери, розрізаний на 2 частини, лаврушку, сіль, розрубаний на кілька частин шматочок імбиру прямо в шкірці.
  • Варити качку до тих пір, поки м’ясо не стане м’яким і не почне легко відділятися від кісток.
  • Процідити бульйон. М’ясо зняти з кісток і повернути в суп. Решту гущу викинути.
  • Залишилися овочі нарізати невеликими кубиками. Відправити в бульйон.
  • Варити до м’якості картоплі.
  • Всипати локшину. Досолити, поперчити. Поварити ще 5 – 6 хвилин.

Готовий суп з качки з локшиною подати гарячим, прикрасивши порізаною зеленню.