Суп з ковбасою – 10 оригінальних рецептів приготування

Якщо немає часу на приготування складного обіду, господині варто згадати про існування такої страви, як суп з ковбасою. Він вариться дуже швидко, але виходить смачним і ситним. Ковбасу можна використовувати і варену і копчену, додавати до неї будь-які овочі і крупи. Нескінченний простір для кулінарних фантазій!

Класичний рецепт солянки

Інгредієнти:

  • 3 – 4 картоплини;
  • 2 кислих огірка;
  • морква та цибулю;
  • 5 – 6 мисливських ковбасок;
  • 10 г томат-пасти;
  • сіль, цукор і спеції;
  • 150 г вареної ковбаси;
  • рослинна олія;
  • 2,5 л очищеної води;
  • лимон.

Приготування:

  • Невелика кількість подрібненої цибулі і моркви засмажити на олії.
  • Відправити до овочів тертий кислий огірок, 4 – 5 тонких слайсів лимона, пасту і цукор. Потримати масу на вогні 8 – 9 хвилин.
  • У закипілу воду відправити половину цибулини і весь картоплю, порізану невеликими шматочками.
  • Після повторного закипання перекласти в каструлю засмажку з сковороди.
  • Коли картопляні шматочки розм’якшаться, відправити в суп подрібнену ковбасу двох видів. Посолити частування і додати спеції.
  • Поварити ще кілька хвилин.

Це досить примітивний варіант солянки з ковбасою, смак якої можна поліпшити за допомогою сушеної/свіжої зелені, сметани, маслин або оливок.

В оригінальному рецепті м’ясних компонентів і копченостей повинно бути не менше п’яти видів.

Але запропонований варіант дешевше і простіше у виконанні.