Суп з квашеними огірками – 7 рецептів приготування

Рідкісний людина відмовиться поласувати солоними огірочками, якщо ця заготовка знайшлася в холодильнику. Їх їдять вприкуску з основними стравами, а також додають у салати. Але можна приготувати суп з квашеними огірками, і в цій рубриці ми розглянемо 7 популярних рецептів.

Суп розсольник з перловкою і солоними огірками

Всього кілька солоних огірочків допоможуть перетворити звичайний суп з перловою крупою під смачний суп. Для приготування страви вам знадобляться такі продукти:

  • м’ясна кісточка;
  • кілька картоплин;
  • стакан перлової крупи;
  • морква;
  • головка цибулі;
  • пара солоних огірків;
  • зелень;
  • сіль і приправи.


Як приготувати суп з перловкою і солоними огірками:

  • Крупу промиваємо, викладаємо в миску і замочуємо. Зробити це краще на ніч, бо як перловке потрібно не менше 6 годин, щоб вона стала придатною для відварювання.
  • Варимо бульйон м’ясний кісточки, додавши в каструлю сіль і приправи. Це може бути мелений перець, паприка, лаврове листя тощо. Пінку потрібно регулярно знімати, щоб суп не вийшов каламутним.
  • Закладаємо в каструлю перловку і продовжуємо готувати, регулярно помішуючи суміш, щоб крупа не пригоріла до дна.
  • Ріжемо картоплю і закладаємо в суп.
  • Робимо засмажку з моркви і цибулі, а потім відправляємо в каструлю.
  • За кілька хвилин до готовності додаємо солоні огірки і зелень, даємо закипіти, після чого знімаємо з плити.

Рада. Щоб надати супу пікантний присмак, можна долити в бульйон розсіл з огірків.