Суп з курячих сердечок – 8 рецептів приготування

Суп з курячих сердечок претендує на право називатися топовим в рейтингу дієтичних супів, корисних і дорослим, і дітям. Його легко готувати з різними інгредієнтами, і завжди він вийде нетривіальним. Пікантні розсольники, дитячі варіанти, густі юшки з крупами… Сьогодні ми навчимо вас секретам приготування кращих у світі супів з курячими сердечками!

Класичний суп з курячих сердечок

Класичний суп з курячих сердечок включає самі сердечка, картопля і овочеву засмажку. Він у міру легкий, але в теж час ситний. Його можна робити рідким або густим, в залежності від побажань й пори року: в холодну пору завжди чудово «йдуть» щільні юшки.

Сердечка важливо очистити від жиру, плівок і прожилок. Так бульйон вийде прозорим і дуже ароматним.

Для сім’ї з 4 чоловік нам потрібні:

  • 500 г сердечок;
  • 3 великі картоплини;
  • цибулина;
  • морквина;
  • лавровий лист;
  • олія для смаження;
  • сіль, перець за смаком;
  • пучок петрушки.

Почнемо:

  • Готуємо бульйон. Сердечка не варто перетравлювати – вони готові вже через 30 хвилин.
  • Тим часом ріжемо на кубики картоплю. Цибулю чистимо, подрібнюємо. Моркву тремо на крупній тертці.
  • Пасеруємо моркву і цибулю на олії.
  • У готовий бульйон закладаємо картоплю, додаємо овочі. Доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь до самого слабкого. Проварюємо до м’якості овочів.
  • Вимикаємо плиту, приправляємо суп лаврушкой і петрушкою. Наполягаємо 5 – 7 хвилин. Наше перше блюдо готове!

Приємний смак потрошки підкреслять домашні солоності, свіжий хліб і сметана.