Суп з курячої грудки – 8 рецептів приготування смачного супу

Одне з найпопулярніших перших страв, яку можна постійно вдосконалювати – це курячий суп. По-справжньому сонячний бульйон і шматочки м’яса роблять це блюдо дуже смачним і поживним.

Легкий суп з курячої грудки

Дуже простий варіант, для якого будинку завжди є необхідні продукти.

Що знадобиться:

  • вода 2,5 л;
  • 2-3 шт. курячого філе;
  • 6 середніх картоплин;
  • 2 середні цибулини;
  • 1 велика морква;
  • 2-3 лаврових листочка;
  • сіль, перець, приправи для супу.

Готуємо покроково:

  • Помийте м’ясо, наріжте середніми скибочками, влийте воду в посуд, не забудьте покласти приправи. Коли закипить, зніміть піну, що утворюється, потім тушкуйте на слабкому вогні ще 20 хвилин.
  • Наріжте овочі кубиками. Коли приготується бульйон, додайте їх в посуд. Готуйте ще приблизно півгодини і стежте за тим, щоб картопля не перетворилася на кашу, разварившись.
  • Як тільки овочі приготувалися, вимкніть вогонь і залиште під кришкою на плиті ще хвилин на десять, це робить смак більш яскравим.

Потім розкладіть по тарілках, покласти половинку вареного яйця.