Тарталетки з крабовими паличками – 8 рецептів приготування

Тарталетки з крабовими паличками – закуска на будь-який випадок. Вона відмінно підійде для святкового столу або смачного сімейного вечері. Страва вже не здається оригінальним? Урізноманітніть його, використовуючи один із запропонованих рецептів.

Тарталетки з крабовими паличками і сиром

Тарталетки з крабовими паличками і сиром – просте, але дуже смачне поєднання, яке вважається базовим.

Необхідні продукти:

  • спеції за смаком;
  • упаковка тарталеток;
  • 0,2 кг плавленого сиру;
  • три зубки часнику;
  • 200 грам крабових паличок;
  • велика ложка майонезу.

Перед приготуванням закуски переконайтеся, що крабові палички розморозилися, інакше з них виділиться зайва волога і тарталетки швидко розмокнуть.

Процес приготування:

  • Крабові палички обов’язково розморожуємо і подрібнюємо за допомогою дрібної терки.
  • Змішуємо з нарізаним або тиском часником і майонезом. Потім додаємо терті сирки і добре перемішуємо складу до однорідності, не забувши приправити спеціями.
  • Отриманою масою наповнюємо тарталетки і подаємо на стіл.

З додаванням ананасів

Можна приготувати такі тарталетки і з додаванням ананасів. Цікаве поєднання, трохи незвичайне, але якщо ви любите фрукти з м’ясом, то такий варіант закуски вам теж доведеться за смаком.

Необхідні продукти:

  • три зубки часнику;
  • десяток тарталеток;
  • близько 50 грамів твердого сиру;
  • три ложки майонезу;
  • 70 грамів консервованого ананаса;
  • упаковка крабових паличок в 100 грам.

Процес приготування:

  • Ананас звільняємо від соку, подрібнюємо кубиками, якщо він куплений в кільцях.
  • Крабові палички розморожуємо і нарізаємо так само, як ананас. Те ж саме робимо і з сиром.
  • Змішуємо всі складові в одній мисці, заправляємо майонезом.
  • Наповнюємо масою тарталетки з гіркою. Для прикраси можна використовувати свіжий салат або кунжут.

З рисом і огірком

Начинка для тарталеток може бути більш ситної, якщо використовувати рис та овочі.

Дивіться також:  Деруни з сиром – 6 рецептів

Необхідні продукти:

  • пачка крабових паличок;
  • один середній огірок;
  • чотири ложки рису;
  • майонез по своєму смаку.

Процес приготування:

  • Зазначене кількість рису необхідно відварити до готовності без спецій і дати йому охолонути.
  • Огірок краще всього очистити від шкірки — так закуска вийде особливо ніжною.
  • Крабові палички розморозьте. Наріжте їх і огірок на дрібні кубики, з’єднайте з готовим рисом.
  • Приправте начинку майонезом або сметаною, ретельно перемішайте, спробуйте. При необхідності, додайте солі чи перцю.
  • Заповніть тарталетки приготовленої масою, прикрасьте за бажанням і подавайте.

Закуска з червоною рибою

Необхідні продукти:

  • близько 100 грам солоної червоної риби;
  • два яйця;
  • упаковка тарталеток;
  • майонез на свій смак;
  • один невеликий огірок;
  • 0,1 кг крабових паличок.

Процес приготування:

  • Наріжте розморожені крабові палички на невеликі кубики.
  • Червону рибу і огірок теж подрібніть і змішайте з паличками.
  • Яйця необхідно відварити до стану «круто», потім нарізати, як і інші інгредієнти і викласти до них.
  • Приправте начинку потрібною кількістю майонезу і сіллю, виходячи зі свого смаку. Вимісіть складу до однорідності і наповніть отриманою сумішшю тарталетки.

Крабовий салат в тарталетках

Цікавий варіант подачі – салат в тарталетках. Навіть всім звична страва може «заграти» по-новому.

Необхідні продукти:

  • потрібну кількість тарталеток;
  • два яйця;
  • майонез і приправи за смаком;
  • близько 200 грам крабових паличок;
  • кілька ложок консервованої кукурудзи;
  • один невеликий огірок.

Процес приготування:

  • Насамперед, поставте отвариваться яйця. А в цей час видаліть рідину з кукурудзи і помістіть її в ємність, де будуть змішуватися всі складові.
  • Крабові палички, огірки і яйця подрібнюємо невеликими кубиками й викладаємо до кукурудзі.
  • Добре заправляємо все майонезом, пробуємо і при необхідності додаємо спеції. Отриманою начинкою наповнюємо тарталетки. Можна прикрасити їх зеленню або оливками.
Дивіться також:  Риба з овочами в духовці – 9 рецептів приготування

Проста начинка з яйцем

Необхідні продукти:

  • два яйця;
  • 0,1 кг твердого сиру;
  • пачка тарталеток;
  • спеції майонез по своєму смаку;
  • 100 грам крабових паличок.

Процес приготування:

  • Зазначене кількість яєць відваріть до готовності, протягом приблизно 10 хвилин після того, як вміст каструлі закипить.
  • Всі зазначені інгредієнти і охолоджені яйця наріжте кубиками подрібніше і викладіть в миску. Зверніть увагу, що сир краще не різати, а натерти.
  • Приправте масу спеціями, майонезом, ретельно перемішайте і залийте нею тарталетки.

З морською капустою

Досить несподіване поєднання, але дуже смачне і найбільш корисний з усіх, запропонованих вище.

Необхідні продукти:

  • три зубки часнику;
  • близько 10 тарталеток;
  • приправи, соєвий соус за смаком;
  • 0,2 кг крабових паличок;
  • 0,3 кг твердого сиру;
  • 200 грамів морської капусти.

Процес приготування:

  • З морської капусти обов’язково видаліть всю зайву рідину, а потім наріжте стрічки на більш дрібні шматочки.
  • З’єднайте їх з подрібненими крабовими паличками, тиском часником і тертим сиром.
  • Приправте суміш невеликою кількістю соєвого соусу, за бажанням можна додати інші спеції.
  • Цією масою наповнюємо тарталетки, зверху знову присипаємо їх тертим сиром і готуємо в духовці близько 10 хвилин при 180 градусах.

Тарталетки з начинкою з морського коктейлю

Таку закуску можна назвати легкою — у ній дуже багато білка. Зате вона надзвичайно смачна і ситна. Сміливо ставте її на святковий стіл до подачі основного блюда, і гості точно не залишаться голодними.

Необхідні продукти:

  • два яйця;
  • кілька креветок для прикраси;
  • морський коктейль – близько 400 грам;
  • 0,2 кг крабових паличок;
  • приправи і майонез за смаком;
  • упаковка тарталеток.

Процес приготування:

  • Всі морепродукти необхідно відварити в злегка підсоленій воді.
  • Зазначене кількість яєць теж доводимо до стану «круто». Зазвичай на це йде не більше 15 хвилин. Обов’язково охолоджуємо їх.
  • Всі інгредієнти зі списку, в тому числі відварені яйця і морепродукти (крім креветок), подрібнюємо однаковими шматочками, змішуємо і заправляємо майонезом зі спеціями.
  • Отриману начинку викладаємо в тарталетки і прикрашаємо їх креветками. За бажанням можна додати ще оливку або свіжу зелень.
Дивіться також:  Червона риба в духовці – 10 рецептів приготування

Тарталетки – це завжди дуже смачно і красиво, не бійтеся експериментувати і використовувати незвичайні складові.