Тісто для сосисок у тісті – 9 рецептів намешивания

Сосиски в тісті обожнюють діти і дорослі, це прекрасний варіант швидкого і ситного перекусу. Їх вживають як самостійну страву або їдять вприкуску з супами і бульйонами. Щоб випічка вийшла смачною, важливо правильно приготувати тісто для сосисок у тісті.

Класичне здобне тісто для сосисок

Традиційно сосиски роблять в духовці, обернувши дріжджовим тістом.

Для його виготовлення потрібні такі продукти:

  • 0,45-0,5 кг борошна;
  • 0,25 л молока;
  • яйце;
  • 70-85 г вершкового масла;
  • 15-20 г цукру;
  • 15-20 г сухої розпушувача;
  • сіль.

Послідовність дій:

  • Розчинити в підігрітому молоці цукор і розпушувач, перемішати і залишити, поки не з’явиться піна.
  • Змішати яйце з сіллю, ретельно збити, потім додати розм’якшене масло і опару.
  • Ретельно перемішати склад і почати потроху вводити борошно, поки він не стане однорідним і не перестане липнути до долонь.
  • Скачати основу в кулю, прикрити серветкою і залишити підніматися. Коли маса збільшиться в два рази, можна приступати до розбирання.

Увага! Кількість інгредієнтів для тіста наведено з розрахунку на 10-12 сосисок. При необхідності потрібно зменшити або збільшити обсяг складових.