ТОП-3 смачних рецептів печива

Перевагами домашнього печива є: склад без шкідливих компонентів і відмінні смакові якості. Готувати домашні печеньки можна з горіхами, родзинками, варенням та іншими інгредієнтами. Найчастіше його готують з пісочного тіста з вершковим маслом.

Рецепт смачного печива «Кантучини»

Витрата по часу – 1 година 10 хвилин.

Порції – 8.

Склад продуктів для смачного печива «Кантучини»:

  • Борошно – половина пачки.
  • 15 гр. масла.
  • Розпушувач – половина ч. л..
  • 1 куряче яйце.
  • 50 гр. мигдалю.
  • 25 гр. насіння соняшника.
  • 75 гр. пудри цукрової.
  • 10 гр. ваніліну.
  • Сіль.
  • Приготування смачного печива «Кантучини»

    Борошно просіюється в глибоку посудину. Вона посипається цукровою пудрою, ваніліном, сіллю і розпушувачем. Інгредієнти перемішуються з допомогою кухонного віночка. Потім борошно змішують з вершковим маслом, і до них вбивають одне яйце. Потрібно замісити м’яке тісто.

    На сковорідці обсушуємо насіння і мигдаль. Вони повинні охолонути, а потім відправляємо їх у тісто. Вимішуємо його за допомогою рук. Тісто потрібно загорнути у плівку і відправити в морозилку на 20 хвилин.

    Тісто формується у вигляді двох довгих ковбасок і викласти на деко. Запікаємо їх у гарячій духовці. Після того як ковбаски остудились, їх потрібно нарізати навскоси і відправити в духову шафу до рум’яної скоринки.

    Печиво «Кантучини» є смачним італійським печивом. Тісто, найчастіше, роблять з додаванням мигдалю, також шоколаду, будь-яких горіхів, родзинок, кураги. Термін зберігання печива близько 3 місяців. Але так довго воно не затримується.