Торт ” Чорний принц – 8 рецептів приготування

Щоб підняти настрій і підсолодити життя, коли за вікном туман, вогкість і вогкість, досить приготувати оригінальне кондитерське ласощі. Розглянемо класичний рецепт торта «Чорний принц» і його варіації, які допоможуть досягти поставленої мети.

Класичний торт «Чорний принц»

Оригінальна рецептура передбачає наявність:

  • 3 яєць;
  • 610 г цукру-піску;
  • такої ж кількості борошна;
  • 160 г какао-порошку;
  • ½ Розпушувача в маленькій упаковці;
  • пакетика ваніліну;
  • 150 мл молока;
  • 220 г спреду;
  • 800 г сметани;
  • 25 г згущувача;
  • 150 мл вершків;
  • 1,5 шоколадки.

Хід роботи:

  • У глибокій ємності за допомогою міксера створюється збита суміш з яєць і ½ цукрових кристалів, після чого туди всипається какао, розпушувач, ванілін, вводиться молоко і відправляються шматочки маргарину.
  • Вміст на паровій бані доводиться до кипіння і отставляется.
  • Коли основа тесту охолоне, ємність порційно всипається борошно, тісто вимішується.
  • З еластичної маси готуються 10 коржів рівного діаметру, які випікаються близько 7 хвилин при 200°C.
  • Сметана збивається з цукром з додаванням згущувача.
  • Кремом змащуються всі тестові пласти, які у вигляді сформованого торта відправляються в холод на 10-12 годин.
  • По закінченні вказаного часу, на плиті з вершків та шоколадних шматочків готується глазур, яка повинна бути однорідною.
  • Отриманою масою поливається пропитавшееся ласощі.

Коли глазур захолоне, торт можна подавати до столу.