Торт «Орео» – 7 рецептів, як приготувати і прикрасити торт з печивом «Орео»

Десерти, приготовані в домашніх умовах, вважаються найбільш оригінальними, смачними і корисними. Здивувати сім’ю і гостей під час чаювання зможе незвичайний і дивовижно смачний торт «Орео», зроблений з популярного шоколадного печива, улюбленого всіма дорослими і дітьми. Створити такі ласощі можна з доступних продуктів, дотримуючись нескладних рецептів, які допоможуть отримати по-справжньому кулінарний шедевр на своїй кухні!

Торт «Орео» без випічки

Такий спосіб приготування торта з печивом «Орео» дозволить значно заощадити час зайнятим господиням. Тут необхідно використовувати тільки найсвіжіші і якісні інгредієнти, так як вони не будуть піддаватися термічній обробці.

Необхідні продукти:

  • м’який сир – 0,43 кг;
  • молоко (незбиране) – 0,35 л;
  • цукор – 110 г;
  • печиво «Орео» — 0,6 кг;
  • лікер (банановий) – 35 мл;
  • вершки (35%) – 0,35 л;
  • подрібнений шоколад – 120 г;
  • желатин – 27 г;
  • ванілін – 3 г;
  • хрусткі кульки (з готових сніданків), цукрова пудра для прикраси.

Готуємо:

  • Печиво перетворити в дрібну крихту з допомогою кухонного комбайна або м’ясорубки.
  • Потім нагріти молоко (0,2 л), додати в нього цукровий пісок (60 г), ваніль і налити лікер. Всі компоненти перемішати і з’єднати з подрібненим «Орео».
  • Тепер у бісквітну масу покласти шматочок вершкового масла, гарненько розтерти і накрити харчовою плівкою, після чого залишити на півгодини.
  • Круглу форму із знімними деталями змастити жиром і застелити дно пергаментом. Потім викласти в неї тісто печива, розрівняти поверхню і відправити на холод для застигання.
  • В міксер покласти сир і ретельно збити його разом з цукром (50 г).
  • У підігріте молоко (150 мл) ввести желатин і перемішати до його повного розчинення.
  • Потім в сирну суміш насипати розтертий шоколад, потім додати розчин з молока і желатину.
  • Отриманий крем розмішати, потім викласти на корж з печива, поставити виріб в холодильник.
  • Коли десерт стане твердим, вийняти його з форми і перекласти на блюдо.
  • Збити вершки з цукром, потім рясно змастити ними поверхню і боки торта, після чого прикрасити виріб солодким декором і засипати пудрою.

Готове ласощі відправити на 3-4 години в прохолодне приміщення, щоб воно добре просочилося. Подавати торт «Орео» без випічки рекомендується з гарячим чаєм або чорною кавою.

Десерт, прикрашений печивом «Орео»

Солодке частування з повітряним, хрустким печивом, приготоване на сніданок, подарує чудовий настрій на цілий день. Такий торт має ніжну, бісквітну основу, а поєднання вершкового крему, «Орео» і ароматною глазурі надає йому яскравий, неповторний смак.

Необхідні продукти:

  • борошно – 0,28 кг;
  • три яйця;
  • цукор коричневий – 380 г;
  • молоко (3,5 %) – 0,25 л;
  • пісне масло – 0,12 л;
  • пакетик розпушувача;
  • щіпка солі;
  • ванілін – 3 г;
  • вода – 0,28 л;
  • «Орео» — 8 шт.;
  • шоколад (рідкий) – 65 г;
  • сир (м’який) – 130 г;
  • масло вершкове (82%) – 370 г;
  • какао-порошок – 85 м;
  • пудра з білого цукру – 380 р.

Готуємо:

  • У глибоку ємність засипати какао з борошном, потім ввести ваніль, розпушувач, сіль і коричневий цукор.
  • Тепер до сухих інгредієнтів додати сирі яйця, пісне масло і молоко. Всі інтенсивно розмішати, після чого налити гарячу воду і розтерти до утворення в’язкого тесту.
  • Форму із знімними бортами застелити пергаментом, покласти в неї борошняну основу, потім відправити в гарячу духовку і пекти сорок п’ять хвилин при температурі 185 градусів.
  • Готового бісквіту дати охолонути, потім загорнути його в харчову папір і залишити на дев’ять годин у холодильнику. Після закінчення цього часу, розрізати корж горизонтально на три коржі.
  • З’єднати цукрову пудру з маслом і збити до щільної консистенції, після чого покласти сир і розтерти до однорідності.
  • Підготовлені коржі промазати кремом і скласти один на одного. Потім залити солодкою масою весь торт, ретельно покриваючи бічні частини.
  • Рідкий шоколад налити в ємність з маленьким отвором і полити через нього поверхню торта, намагаючись, щоб вийшли гарні розлучення. Після цього декорувати виріб печивом, розклавши його на свій розсуд.

Перед вживанням ласощі необхідно витримати на холоді близько чотирьох годин. Торт, прикрашений «Орео», припаде до смаку всім гостям і викличе бурю захвату на дитячому святі.

Готуємо з полуницею

Чудовий десерт, який подарує незабутню насолоду під час чаювання, – це полуничний торт з печивом «Орео». Для нього відмінно підійдуть як свіжі, так і консервовані ягоди. Головне, щоб вони були міцними і мали гарну форму.

Необхідні продукти:

  • цукор-пісок – 0,38 кг;
  • борошно – 0,23 кг;
  • шість яєць;
  • какао – 40 г;
  • вода – 60 мл;
  • швидкорозчинна кава – 20 г;
  • ром – 18 мл;
  • ваніль – 3 г;
  • сметана (20%) — 50 р;
  • стружка з чорного шоколаду;
  • полуниця – 120 г;
  • «Орео» — скільки буде потрібно.

Готуємо:

  • Спочатку необхідно спекти бісквіт. Для цього в чашу міксера треба засипати цукор (0,2 кг), ввести чотири яйця і збити до появи пружною, пишної піни. Після цього всипати какао, покласти борошно і перемішати.
  • Залити суміш у жароміцну ємність, поставити в духовку з температурою 165 градусів і готувати двадцять хвилин.
  • Тепер потрібно зробити крем. Для нього необхідно взяти розм’якшене масло, потім з’єднати його з яйцями (2 шт.) і цукром (180 г). Продукти ретельно розтерти, а коли отримана маса збільшиться в об’ємі, ввести яйця, сметану, ванілін і збивати ще близько трьох хвилин.
  • Тепер знадобиться сироп для просочення вироби. Щоб приготувати його, треба в невеликій каструлі з’єднати цукор з водою, потім проварити солодку рідину п’ять хвилин і вимкнути конфорку. Після влити ром, покласти кави і перемішати готову суміш.
  • Спеченому бісквіту поступово дати охолонути в духовці, потім дістати, розрізати на два коржі і добре їх просочити сиропом.
  • Нижню частину вироби змастити кремом, розкласти по ній розрізані навпіл ягоди і зверху накрити рештою коржем.
  • Тепер необхідно покрити весь бісквіт збитою масою і приступити до прикраси торта печивом і полуницею.

Декорувати випічку можна у відповідності зі своїм смаком, а в кінці не забути засипати тертим шоколадом. Вживати частування рекомендується через кілька годин після приготування в поєднанні з улюбленими напоями.

Торт «Орео» з маскарпоне

Ще один цікавий рецепт вершково-шоколадного торта, прикрашеного печением «Орео» і збитими вершками. Всі інгредієнти, що входять до складу десерту, гармонійно поєднуються між собою, тому його смак по достоїнству оцінять навіть досвідчені ласуни.

Необхідні продукти:

  • борошно – 0,18 кг;
  • порошок какао – 55 г;
  • цукровий пісок – 160 г;
  • сода – 10 г;
  • два курячих яйця;
  • сир маскарпоне – 0,3 кг;
  • половина пачки вершкового масла;
  • банку згущеного молока;
  • желатин – 27 г;
  • білий шоколад – 110 г;
  • печиво «Орео», збиті з цукром вершки – для декору;
  • вода – 165 мл

Готуємо:

  • Какао, соду і цукор змішати з пшеничного борошном, потім додати до них курячі яйця і сформувати полужидкое тісто. Після цього налити борошняну основу у форму і випекти в духовці. Коли виріб готовий, остудити його і розрізати вздовж на дві частини.
  • В міксер покласти шматок масла і збити до стану суфле, потім додати згущене молоко, маскарпоне і розмочений у теплій воді желатин, після чого гарненько розтерти всі продукти до отримання пишної маси.
  • Тепер поставити збиту суміш на п’ятнадцять хвилин у холодильник і почекати до легкого загусання. Потім ввести в крем розплавлений шоколад і перемішати по колу так, щоб на ньому з’явився коричневий візерунок у вигляді спіралі.
  • Один з коржів помістити в роз’ємну форму і обробити його кремом. Зверху покласти другу частину торта і теж змастити солодким складом. Потім витримати виріб на холоді протягом семи годин.
  • Після цього вийняти торт з форми, перекласти на плоске блюдо, обробити збитими вершками, декорувати печивом і присипати стружкою з білого шоколаду.

Десерт буде особливо апетитно виглядати, якщо за його поверхні красиво розкласти шматочки яскравого мармеладу і ядра волоських горіхів. Подавати шикарне ласощі рекомендується з фруктовим чаєм, свіжим какао або білим вином.

Загрузка...

Покроковий рецепт від Енді Шефа

Чудове частування від Енді Шефа виходить дуже ніжним, ошатним і має приємний, насичений смак. Воно являє собою бісквітний торт, покритий кондитерської заливкою з вершків, печива «Орео», арахісової пасти і сирного сиру.

Необхідні продукти:

  • плитка гіркого шоколаду;
  • цукор коричневий – 180 г;
  • три яйця;
  • порошок какао – 45 г;
  • масло – 0,12 кг;
  • печиво «Орео» – 6 шт.;
  • пшеничне борошно – 90 г;
  • желатин – 15 г;
  • сирний сир – 0,70 кг;
  • паста з арахісу – 0,25 кг;
  • цукор білий — 110 р.

Готуємо:

  • Шоколадку розтопити на мінімальному вогні, потім додати до неї коричневий цукор і, розмішуючи, прогріти дві хвилини.
  • Розбити яйця і обережно ввести їх в рідкий шоколад, після чого засипати порошок какао, просіяне борошно і акуратно розтерти, щоб склад став однорідним.
  • Налити тісто в жароміцну ємність і випікати півгодини при температурі 175 градусів.
  • Желатин замочити в теплій воді (80 мл) і почекати, поки він розбухне.
  • Вершки з’єднати з білим цукром, поставити на піч і закип’ятити. В окремому посуді змішати арахісову пасту і сир.
  • У гарячу суміш з вершків ввести желатин і додати сирну масу. Потім покласти поламане на частини печиво «Орео» і гарненько перемішати.
  • Випечений бісквіт залити теплим кремом і відправити в холодильник на 8-9 годин.

Застиглий десерт посипати стружкою з молочного шоколаду і декорувати половинками печива. Торт від Енді Шефа бажано подати з кухлем теплого молока або гарячим чаєм.

З солоною карамеллю

Домашнє ласощі з печива з додаванням солоної карамелі сподобається любителям всього нового і незвичайного. Рецепт приготування цього десерту досить простий, тому з ним відмінно впорається навіть початківець кулінар.

Необхідні продукти:

  • «Орео» — 0,3 кг;
  • пачка масла – 0,2 кг;
  • цукор-пісок – 70 г;
  • вершки (жирні) – 0,3 л;
  • сіль – 2 г;
  • шоколад (без добавок) – 0,2 кг.

Готуємо:

  • Печиво подрібнити в м’ясорубці, потім покласти в нього попередньо розтоплене масло (100 г) і розмішати.
  • Застелити форму пекарської папером і, рівномірно розподіляючи, налити в неї отриманий склад. Потім винести на холод і залишити на чверть години.
  • Решту вершкового масла розтопити на плиті і з’єднати з цукром. Коли суміш почне закипати, налити вершки і засипати сіль, після чого проварити одну хвилину і згасити конфорку.
  • Приготовану карамель остудити і налити на підготовлений корж. Потім відправити в холодильник на годину.
  • Шоколад перетворити в рідку масу, додати до нього вершки, поставити на вогонь і варити близько п’яти хвилин.
  • Коли карамельний шар на виробі стане щільним, налити на нього шоколадну глазур і поставити в прохолодне місце на всю ніч.

Застиглий торт прикрасити «Орео» і запропонувати спробувати всім присутнім. Зберігати солодке частування потрібно обов’язково в холодильнику.

Шоколадний торт «Орео»

Такий десерт має просто відмінним смаком і настільки чудовим видом, що може стати головною прикрасою банкетного столу. Бісквіт виходить повітряним, ситним, а доповнює його вишуканий крем на основі згущеного молока і масла.

Продукти для тіста:

  • борошно – 0,28 кг;
  • сметана – 500 г;
  • чотири яйця;
  • розпушувач – 23 г;
  • какао – 80 г;
  • ванілін – щіпка.

Для крему:

  • масло (83%) – пачка;
  • банку згущеного молока.

Для прикраси:

  • печиво «Орео» — 10 шт.;
  • темний шоколад – 90 г;
  • волоські горіхи (подрібнені) – 100 р.

Готуємо:

  • Всі інгредієнти для тіста засипати в миску, потім перемішати, щоб вийшло полужидкое тісто.
  • Після чого спекти з нього два коржа і остудити їх.
  • В міксер покласти м’яке масло, налити згущене молоко і додати щіпку ванілі. Потім добре розтерти до утворення пружної маси.
  • Бісквітні коржі промазати кремом і з’єднати. Зверху додатково обробити виріб збитим складом, щоб воно було повністю покрито їм.
  • Тепер треба гарно увіткнути печиво «Орео» по всій окружності торта і кілька штук покласти на середину. Потім засипати десерт волоськими горіхами, розкласти квадратики шоколаду і поставити просочуватися в прохолодне приміщення на п’ять годин.

Шоколадний торт готовий, тепер його треба порізати на порції і подати до столу.

Приємного апетиту!

Загрузка...