Торт Санчо Панчо – 7 рецептів приготування в домашніх умовах

Святковий і смачний торт «Санчо Панчо» – це бісквітний десерт зі сметанним кремом. Рецепт оригінальної випічки засекречений, однак приблизну рецептуру знають багато майстри кондитерської справи і не проти поділитися секретами приготування в домашніх умовах.

Торт «Санчо Панчо» зі сметанним кремом

Класичний рецепт приготування передбачає підготовку наступних продуктів:

Для тіста:

  • яйце – 2 шт.;
  • цукор – 200 г;
  • сметана – 250 мл;
  • борошно – 240 г;
  • какао – 50 г;
  • розпушувач – 5 р.

Для крему:

  • сметана – 800 г;
  • цукор – 120 р.

Схема виконання рецепта полягає в наступному:

  • Збиваються яйця з цукром.
  • Коли утворюється стійка піна, в яєчну масу вводяться сметана і какао.
  • Маса в черговий раз збивається після чого в ємність просіюється борошно і розпушувач.
  • Замешенная борошняна маса виливається в выстеленную пекарської папером форму, яка відправляється в духовку на півгодини.
  • Коли корж охолоне, бісквіт ділиться навпіл.
  • Одна половина залишається під основу, друга розрізається на невеликі шматочки розміром з половину сірникової коробки.
  • З сметани з цукром готується сметанний крем, ⅔ якого змішуються з бісквітними шматочками.
  • Фрагменти бісквіту з кремом поміщаються в миску, выстеленную харчовою плівкою, зверху накриваються основою.
  • Ємність відправляється в холодильник.
  • Через 10 годин заготівля торта перевертається на блюдо і змащується залишилися кремом.