Тушкована картопля з куркою в мультиварці – 6 рецептів

Тушкована картопля з куркою в мультиварці – страва не вимагає особливих витрат, але яке обов’язково сподобається всій родині і стане хорошим обідом або вечерею.

Універсальний рецепт тушкованої картоплі з куркою в мультиварці

Найпростіший рецепт з мінімальним набором інгредієнтів.

Необхідні продукти для страви:

  • спеції за смаком;
  • дві цибулини і стільки ж моркви;
  • кілограм картоплі;
  • 500 грам м’яса курки;
  • вода.

Процес приготування:

  • Добре промийте м’ясо і подрібніть його на невеликі шматочки, покладіть в чашку мультиварки і обсмажте на режимі «Смаження». Не забувайте, що при готуванні на цьому режимі кришку закривати не потрібно, а продукти необхідно заважати, як і на сковороді.
  • Через 10 хвилин, викладаємо подрібнену цибулю до м’яса, чекаємо, поки він змінить колір, додаємо терту моркву, тримаємо все ще близько 8 хвилин.
  • Картоплю звільняємо від шкірки, перетворюємо на квадратики середнього розміру і відправляємо в чашу.
  • Все заливаємо водою так, щоб вона злегка прикривала вміст, і доводимо до готовності в режимі «Гасіння», поставивши час на 40 хвилин.