Юшка з сьомги – 8 рецептів приготування в домашніх умовах

Для цінителів рибних продуктів, сьомга – королева сімейства лососевих. З цієї риби готують масу оригінальних страв. Юшка з сьомги виходить корисною і смачною. Є багато різних варіантів приготування цієї страви, але ми зібрали для вас найкращі рецепти.

Юшка з сьомги, з яких частин риби краще варити суп?

Для приготування використовувати тільки свіжі тушки, тоді бульйон вийде запашним. Можна готувати і з замороженої риби, але звертайте увагу на її стан. Тушка повинна бути без пошкоджень і не мати сторонніх запахів.

Для приготування можна використовувати цілу рибу, але якщо це вам не по кишені, то використовуйте субпродукти. Частині черева, голови і хвости надають густоту бульйону і приємний аромат. Філе надає особливий аромат, смак і красивий вид юшки. Тому не залежно від того, які частини риби у вас є, страву в будь-якому випадку вийде наваристим і смачним.

Якщо додаєте в юшку голови, попередньо очищайте їх від зябер, щоб не зіпсувати гіркотою вуха.