Вегетаріанська піца – готуємо за рецептом з фото

З цього рецепту ми дізнаємося – Як приготувати вегетаріанську піцу!

Її рецепт досить простий і доступний – ми намагаємося знайомити Вас з стравами, приготування яких не займає надто багато часу.

І, тим не менш, як більшість вегетаріанських страв, вони смачні і корисні.

Отже, вегетаріанська піца – класичне блюдо італійської кухні, який отримав широке поширення за межами Італії.

Можна сказати, страва – космополіт. Воно має величезну кількість варіацій, в тому числі, одна з яких – вегетаріанська піца.

Загальним принципом залишається одне:

Коржик з тіста і помідори – в якості начинки. Ну і, мабуть, розплавлений сир, що цілком поєднується з принципами вегетаріанства – їжа тваринного походження допускається у варіанті ово-лактовегетаріанства.

Сьогодні ми приготуємо один з класичних варіантів вегетаріанської піци, без додаткових складових в якості начинки.

Час приготування: близько 50 хв., розраховане на 4 – 6, відносно невеликих порцій.

Отже, для приготування цього колоритного страви зі смаком з самої сонячної Італії нам знадобляться:

  • Тісто готове або ж приготоване самостійно – близько пів кіло, або трохи менше;
  • Свіжі, стиглі, соковиті помідори солодких сортів – 6-7 шт.;
  • Цибуля – 2-3 середніх цибулини;
  • Сир – близько 200 р.

Як приготувати вегетаріанську піцу?

Є два варіанти приготування піци: класична, з більш щільним, пишним шаром тіста і з більш тонким, Ви можете вибрати той, який Вам більше сподобається.

Сьогодні ми представимо вашій увазі варіант приготування бездріжджового тіста, для тонкої піци

Приготування бездріжджового тіста:

  • Борошно пшеничне — 2 скл.;
  • Молоко тепле — близько 0, 5 скл.;
  • Яйця курячі— 2 шт.;
  • Масло рослинне — 2 ст. л.;
  • Сіль — 1 ч. л.

Приготування тісто

Яйця слід ретельно збити з молоком, потім додати потроху, поступово помішуючи, борошно, замісити тісто, додати сіль і 2 столові ложки олії і вимісити тісто до еластичності.

Дати постояти протягом 10 хвилин, наше тісто готове!

Вегетаріанська піца – готуємо за рецептом

Тісто слід добряче розкачати в корж, потім розкласти рівним, тонким шаром на відносно невеликій сковорідці.

Помідори і цибулю помити, обсушити, на попередньо розкатане тісто викласти нарізані скибочками помідори, нарізану, знову ж таки, кільцями або півкільцями цибулю, потім зверху посипати натертим на крупній тертці сиром.

Наша страва готова! Приємного апетиту і привіт з сонячної Італії!

Спробуйте нові рецепти:

Загрузка...