Вегетаріанська піца – готуємо за рецептом з фото

З цього рецепту ми дізнаємося – Як приготувати вегетаріанську піцу!

Її рецепт досить простий і доступний – ми намагаємося знайомити Вас з стравами, приготування яких не займає надто багато часу.

І, тим не менш, як більшість вегетаріанських страв, вони смачні і корисні.

Отже, вегетаріанська піца – класичне блюдо італійської кухні, який отримав широке поширення за межами Італії.

Можна сказати, страва – космополіт. Воно має величезну кількість варіацій, в тому числі, одна з яких – вегетаріанська піца.

Загальним принципом залишається одне:

Коржик з тіста і помідори – в якості начинки. Ну і, мабуть, розплавлений сир, що цілком поєднується з принципами вегетаріанства – їжа тваринного походження допускається у варіанті ово-лактовегетаріанства.

Сьогодні ми приготуємо один з класичних варіантів вегетаріанської піци, без додаткових складових в якості начинки.

Час приготування: близько 50 хв., розраховане на 4 – 6, відносно невеликих порцій.

Отже, для приготування цього колоритного страви зі смаком з самої сонячної Італії нам знадобляться:

  • Тісто готове або ж приготоване самостійно – близько пів кіло, або трохи менше;
  • Свіжі, стиглі, соковиті помідори солодких сортів – 6-7 шт.;
  • Цибуля – 2-3 середніх цибулини;
  • Сир – близько 200 р.