Вегетаріанські голубці, рецепт з фото

У попередніх рецептах вегетаріанських страв ми представляли деякі традиційні варіанти страв білоруської кухні – картопляні і не тільки.

І, оскільки стравами з картоплі традиційно багата білоруська кухня, пропонуємо Вашій увазі

Ще кілька рецептів традиційних страв білоруської кухні

Вегетаріанські голубці можна приготувати з різноманітних інгредієнтів, один з доступних варіантів – начинка з крутим яйцем, рубаним і подрібненою зеленню.

Також можна приготувати вегетаріанські голубці з морквою, квасолею, різноманітні інші варіанти голубців.

В даному варіанті рецепту приготування розглянемо приготування голубців з картоплі – не так часто зустрічається рецепт.

Однак, будемо сподіватися, результат перевершить всі наші очікування і цей рецепт міцно увійде в практику нашої кулінарної діяльності.

Отже, приступимо!

Вегетаріанські голубці, готуємо за рецептом

ГОЛУБЦІ з картоплі

Нам знадобляться такі інгредієнти:

1. Капуста – 800 г;
2. Картопля – 400 г;
3. Яйця курячі – 1 шт.;
4. Цибуля – 2 цибулини;
5. Топлене масло – близько 3 ст. ложок свіжого пряженого вершкового масла;
6. Досить рідка сметана – 1,5 склянки;
7. Томатна паста – близько півтора ст. ложок;
8. Вершкове масло – близько 0,5 склянки;
9. Сіль – за смаком.

Як приготувати вегетаріанські голубці

1. Качан капусти, з якого попередньо вирізана качан, слід опустити в підсолену киплячу воду і варити таким чином протягом приблизно 3-5 хвилин, потім вийняти, відокремити капустяні листки, зрізати потовщення.

2. Варену картоплю потовкти, додати нашатковану підсмажену цибулю, подрібнену круте яйце, а також сіль – за смаком, гарненько перемішати.

3. На кожен лист капусти покласти попередньо підготовлений картопляний таким чином фарш, потім загорнути у вигляді конверта.

4. Голубці злегка обсмажити, скласти в жаровню, або ж на деко, залити сметаною, попередньо змішаної з томатом-пюре і тушкувати протягом приблизно протягом 30-40 хвилин.

Дивіться також:  Капуста для голубців у мікрохвильовці – 3 рецепта як зварити, або розм’якшити

5. Подавати гарячими, також можна полити вегетаріанські голубці, зокрема, – з картоплею, сметаною.

Ось такі нескладні, але при цьому дуже смачні і корисні страви. Приготуйте і сподіваємося, Вам сподобаються!

Приємного апетиту! Будьте з нами, з нами дуже смачно і просто-таки фантастично корисно!