Вершковий сир для чізкейку: який краще використовувати, чим можна замінити, 7 рецептів приготування м’якого вершкового сиру в домашніх умовах

Один з найпопулярніших найніжніших італійських десертів неможливо уявити собі без додавання вершкового сиру. Цей молочний продукт стає головним інгредієнтом начинки в отриманому столі. Вершковий сир для чізкейку сьогодні не тільки можливо придбати в магазині, але і також приготувати своїми руками будинку.

Який краще вершковий сир використовувати для чізкейку

Намагаючись розібратися в тому, який вершковий сир краще всього підходить для представленого десерту, читач найчастіше зустрічати один і той же відповідь: «Філадельфія». Ця марка сиру сьогодні є найпопулярнішою в США. Продукт перетворює блюдо в приголомшливі ніжні і повітряні ласощі. Актуально це і для чізкейку.

Кремова консистенція такого сиру дозволяє господиням з легкістю використовувати його у своїх кулінарних експериментах. Продукт зручно намазувати на основу десерту і використовувати для прикраси вже готового ласощі. На перший погляд може здатися, що специфічний і трохи солонуватий смак сиру здатний зіпсувати частування. Насправді ці його особливості легко компенсуються цукром або його пудрою.

Однаково добре підходить для чізкейку і магазинний, і домашній вершковий сир. Останній виходить навіть з більш цікавим і ніжним смаком. Самостійно вдома можна приготувати і Філадельфію.