Випічка без яєць – 11 простих рецептів приготування

Домашню випічку люблять всі, але не всім можна вживати продукти з вмістом яєць. Тоді на допомогу прийде випічка без яєць. Ласощі виходить не менш смачним. У нашій підбірці зібрані найбільш цікаві та смачні варіанти.

Шоколадний пиріг без яєць і молока

Десерт виходить м’яким, повітряним і вологим.

Інгредієнти:

  • борошно – 230 г;
  • рослинна олія – 60 мл;
  • розчинна кава – 0,5 ч. ложки;
  • какао – 4 ст. ложки;
  • вода – 190 мл;
  • лимонний сік – 1 ст. ложка;
  • сіль;
  • цукор – 190 г;
  • ванільний цукор;
  • сода – 1 ч. ложка.

Приготування:

  • Соду перемішати з сіллю. Присипати борошном. Додати какао. Перемішати.
  • В цукор налити рослинне масло. Насипати кави, влити воду з соком. Збити. Всі продукти повинні розчинитися.
  • Борошняну суміш залити рідкою масою. Збити.
  • Прогріти духову піч. Температура буде потрібно 180 градусів. Промазати маслом форму. Припорошити борошном. Залити тісто. Запікати 2/3 години.