Як приготувати жульєн в духовці? Готуємо з грибами і куркою

Це хороший варіант для свята. Сьогодні ми розповімо, як приготувати жульєн різними способами. А також, ви дізнаєтеся варіанти соусів для цієї страви.

У горщиках

Компоненти:

  • печериці – 0,3 кг;
  • сметана – 0,4 кг;
  • перець – 2 щіпки;
  • неароматное масло – 3 ст. ложки;
  • філе (куряче) – 0,3 кг;
  • сир твердих сортів – 0,2 кг;
  • сіль – 0,5 ч. ложки;
  • цибуля ріпка – 2 головки;
  • мука в/с – 2 ст. ложки.

Приготування:

  • Цибулю очистіть, посеките кубиками.
  • Філе промийте і просушіть паперовими рушниками чи серветками.
  • Наріжте курку невеликими квадратиками. Їх приблизний розмір – 1,5-2 сантиметри.
  • Змастіть сковороду олією і розігрійте її на середньому вогні.
  • На розпечену сковороду викладіть філе і цибулю. Обсмажте ці компоненти до рум’яного кольору.
  • Печериці промийте, зріжте з них темні частини. Розріжте їх на чотири частини.
  • Викладіть гриби до смаженій м’ясу. Вони відразу пустять сік, і весь вміст сковороди буде в ньому тушкуватися.
  • В окремий посуд насипте просіяне борошно, обсмажте її до коричневого відтінку.
  • Додайте до обсмаженої борошні сметану. Насипте до соусу сіль і перець. Все змішайте.
  • Перекладіть соус до грибної маси, змішайте.
  • Тепер перекладіть сметанную масу в горщики.
  • Сир твердих сортів натріть на великій тертці і присипте їм грибну суміш.
  • Розігрійте духовку до 180 градусів. Поставте всередину горщики, кришкою їх закривати не потрібно.
  • Через 20 хвилин, жульєн буде готовий.