З якою начинкою готувати млинці


Млинці з начинкою можна подавати в якості прикраси до святкового столу, а також вживати в будь-який день. Вони можуть бути в якості солодкого десерту або випічки до чаю. Млинці з начинкою можна зробити вдома, замовити в кафе або ресторані. Існує безліч видів начинок. З якою начинкою можна приготувати млинці? Для простих начинок використовується один продукт, але смачніше поєднувати кілька інгредієнтів в одній начинці.

Для приготування тіста є різні варіанти рецептів, але в основному вони схожі. А ось начинку можна готувати різними способами, експериментуючи зі смаком.

Начинка для млинців

Існує кілька видів начинок для млинців:
1. Несолодкі начинки з овочами, м’ясними інгредієнтами, грибами, яйцями, сиром, сиром, рибними та іншими продуктами.
2. Солодкі начинки з сиром, ягодами, фруктами, карамеллю, шоколадом та іншими продуктами.

Начинка для млинців з сиру

Час приготування – 20 хвилин.
Порцій – 20 штук.
Склад продуктів для начинки з сиром:

  • 1. 300 грамів свіжого сиру.
  • 2. Сметана – 2 ст. л.
  • 3. Цукровий порошок – 2 ст. л.
  • 4. Кілька яєчних жовтків або одне куряче яйце.
  • 5. Сіль за смаком.

Приготування начинки з сиром

Для початку сметана, жовтки і цукор розтираються з сиром. Компоненти потрібно посолити за смаком. Для аромату в начинку додається кислота лимонна або апельсинова цедра. Начинка кладеться в центр млинця. На один млинець – одна столова ложка начинки. З млинчиків робимо гарні конвертики і обсмажуємо їх з обох сторін на олії.
Що може бути смачніше тонких млинців з сиром, политих білосніжною сметаною або гарячим шоколадом? Ваші рідні обов’язково попросять добавку.

Начинка з грибів для млинців

Час приготування – півгодини.
Порцій – 10 штук.

Склад продуктів для грибної начинки:

1. Печериці – половина кілограма.
2. Цибуля – 1 шт.
3. Солі і перець.
4. Вершкове масло – 3 ст. л.
5. Зелень кропу.

Приготування грибної начинки

Попередньо гриби очищаються. Щоб гриби не дали сік, не мийте їх. Щоб позбутися брудних капелюшків просто зніміть з них шкірку за допомогою ножа. Гриби потрібно нарізати. Цибулю нарізати на кубики. Сковорідка змащується маслом і на ній обсмажується цибуля протягом декількох хвилин. Він повинен стати прозорим. До цибулі додаються грибочки і залишаються смажитися на 10 хвилин. Щоб гриби не дали сік і стали невдалими не потрібно сковорідку накривати кришкою. Інгредієнти потрібно помішувати. В кінці додаємо сіль і перець за смаком. Начинку подрібнюємо за допомогою м’ясорубки і посипаємо дрібно нарізаним кропом. Фаршируємо начинкою млинці. Також до неї можна додати сир і відправити в духовку на 15 хвилин.

Секрети приготування млинчиків з начинкою

1. Для фруктових начинок краще всього підійдуть млинці на молоці або кефірі. Якщо планується використання несолодких начинок, то в тісто краще не додавати цукор. Млинці на пиві чи воді чудово поєднуються з рибними начинками.
2. Для фарширування млинці краще випікати гладкими, без дірочок. Не можна пересушувати їх, вони повинні бути м’якими.
3. Перед випіканням млинців сковорідку потрібно добре розігріти. Найкраще підійде чавунна сковорідка або спеціальна блинная. Щоб млинці не рвалися додайте ще борошно в тісто.

Як фарширувати млинці начинкою:

  • 1. З кремоподібної начинкою млинці можна загорнути в трубочку, мішечок або куточок.
  • 2. З сухуватою начинкою млинці загортаємо в конвертик або мішечок.
  • 3. З м’якою начинкою млинці загортаємо у вигляді куточка або трубочки.
  • 4. Зі слабо подрібненої начинкою млинці загортаємо у вигляді куточка або мішечка.

З будь-якою начинкою млинець повинен бути щільно закручений. Не варто додавати занадто багато начинки, щоб вона не випала або млинець не порвався.

Спробуйте нові рецепти:

Загрузка...