Закуски з лаваша з начинкою — 20 рецептів приготування на святковий стіл

Різноманітні закуски з лаваша вражають своєю простотою і оригінальним яскравим смаком. Такі страви готуються всього за кілька хвилин, але при цьому стають гідною прикрасою святкового столу і моментально підкорюють гостей. Лаваш чудово поєднується зі всілякими начинками: сирною, рибною, грибний, овочевий та багатьма іншими.

Закуски з лаваша з начинкою з крабовими паличками

Інгредієнти: лист лаваша, 190 г соковитих крабових паличок, 5 – 6 пір’я зеленої цибулі, 2 варених яйця, сіль за смаком, легкий майонез.

  • Крабові палички крупно труться або просто ріжуться ножем.
  • Охолоджені яйця подрібнюються самої дрібної теркою.
  • На горизонтальній поверхні розкладається лист лаваша. Він змащується підсоленим за смаком майонезом.
  • Зверху розсипаються подрібнені палички, терті яйця, рубаний лук.
  • Разом з начинкою лаваш акуратно згорнути рулетом.

Вийшла закуска з крабовими паличками покривається харчовою плівкою і забирається в прохолоду на півгодини. Далі рулет нарізати невеликими шматочками.