Зрази м’ясні – 15 рецептів смачного приготування

Зрази м’ясні – це вироби, наповнені начинкою всередині. Пропонуємо цікаві і ситні рецепти.

Прості м’ясні зрази з яйцем

Добре поєднується м’ясо з пір’яним цибулею, яйцем і кропом.

Щоб начинка вийшла смачніше, рекомендуємо додавати зелень.

Інгредієнти:

  • цибуля зелена;
  • фарш – 750 г;
  • масло;
  • яйце – 4 шт.;
  • спеції;
  • молоко – 240 мл;
  • ріпчаста цибуля – 55 г;
  • кріп;
  • хліб – 110 р.

Приготування:

  • У молоко покласти хліб. Використовуйте краще білий і свіжий. Дати час розм’якнути.
  • Подрібнити цибулину. Змішати з фаршем. Залити одним яйцем. Насипати сіль і перець. Дістати хліб, віджати і відправити до фаршу. Перемішати.
  • Яйця, що залишилися, проварити і порубати. Нарізати зелень і перемішати з яєчними шматочками. Посолити і додати спеції. Розмішати.
  • Взяти трохи фаршу. Скачати кулю і розплющити. Помістити начинку і сформувати котлетку. Зробити такі ж заготовки з решти продуктів.
  • Прогріти масло в сковорідці, і розмістити заготовки. Смажити до повної готовності.