17 видів начинки для млинців

Готуємо з ковбасою, моцарелою і помідорами

За рецептом потрібно використовувати: по 140 г будь-якого твердого сиру і моцарелу, 280 г ковбаски салямі, великий томат, невеликий пучок зеленої цибулі, 2,5 ст. л. томатної пасти.

  • Тонкими довгими брусочками нарізається моцарелла і салямі.
  • Цибулю дрібно рубається, томат ріжеться кубиками.
  • Твердий сир натирається на тертці.
  • Всі продукти змішують і заправляють пастою.

Готові млинці, начинені сумішшю, змазують вершковим маслом і підрум’янюються в духовій шафі.

Дивіться також:  Як зробити млинці на воді? Рецепт з фото!
Прокрутка до верху