17 видів начинки для млинців

Карамельна з полуницею та мигдалем

Така начинка готується з: 230 мл жирних вершків для збивання, 170 г цукрового піску, 2 ст. л. смажених горіхів (мигдалю), 35 г свіжої полуниці, 70 мл питної, 280 мл полуничного йогурту.

  • У сотейнику цукровий пісок змочується водою. Коли він розчиниться, в соус вливаються вершки і доводяться на вогні до загусання. Далі маса відразу знімається з вогню.
  • Полуниця посипається дрібкою цукру і настоюється кілька хвилин.
  • Ягоди викладаються всередину тонких млинчиків, поливається соусом.
  • Зверху загорнуті млинці посипаються мигдалем і доповнюються йогуртом.
Дивіться також:  Рецепт млинців з шоколадом і бананом
Прокрутка до верху