Начинка з бананів
З продуктів потрібно взяти: 4 стиглих банана, лимон, 2,5 ст. л. цукру-піску, 80 г жирного масла.
- Масло злегка розм’якшується і збивається з цукром.
- Банани розминаються виделкою і поливаються лимонним соком.
- Дві маси змішуються і гарненько збиваються.
Начинка вийшла підходить для найтонших солодких млинців.
Солодка лимонна начинка з безе
З інгредієнтів використовується: пів лимона, 3 ст. л. лимонного крему, 170 мл жирних вершків для збивання, цукрова пудра, жменю дрібних безе.
- Вершки збиваються до стану густого крему.
- До отриманої повітряній масі відправляється лимонний сік, цитрусовий крем і подрібнена цедра.
- Всередину млинців відправляється готова начинка і поламане на дрібні шматочки безе.
Страву прикрашають цукровою пудрою.