17 видів начинки для млинців

Начинка з бананів

З продуктів потрібно взяти: 4 стиглих банана, лимон, 2,5 ст. л. цукру-піску, 80 г жирного масла.

  • Масло злегка розм’якшується і збивається з цукром.
  • Банани розминаються виделкою і поливаються лимонним соком.
  • Дві маси змішуються і гарненько збиваються.

Начинка вийшла підходить для найтонших солодких млинців.

Солодка лимонна начинка з безе

З інгредієнтів використовується: пів лимона, 3 ст. л. лимонного крему, 170 мл жирних вершків для збивання, цукрова пудра, жменю дрібних безе.

  • Вершки збиваються до стану густого крему.
  • До отриманої повітряній масі відправляється лимонний сік, цитрусовий крем і подрібнена цедра.
  • Всередину млинців відправляється готова начинка і поламане на дрібні шматочки безе.

Страву прикрашають цукровою пудрою.

Дивіться також:  Млинці на дріжджах – 7 рецептів товстих і пухких
Прокрутка до верху