17 видів начинки для млинців

Готуємо з яблук

З інгредієнтів береться: 4 невеликих яблука, 1 ст. л. води, що за 70 г молочного шоколаду і цукрової пудри.


  • Фрукти чистяться, миються, позбавляються від серцевини і дрібно ріжуться.
  • У сотейники з’єднуються шматочки яблук, вода і цукрова пудра.
  • Маса вариться на повільному вогні до м’якості фруктів.
  • Коли сироп злегка охолоне, в нього впадає розколотий скибочками шоколад.
  • Маса загортається в млинці.

Частування прикрашається цукровою пудрою і поставити в духовку, щоб посипання карамелизовалась і перетворилася в апетитну скоринку.

Дивіться також:  Млинці на кефірі з окропом – 4 смачні рецепти
Прокрутка до верху