17 видів начинки для млинців

Як загортати млинці з начинкою: хитрощі кухарів

Щоб млинці з начинкою вийшли не тільки смачними, але і привабливими на вигляд, потрібно вміти їх правильно загортати.




Для розсипчастих начинок (сиру, фаршу) краще вибрати спосіб «конверт». Спочатку порція крему або іншого наповнення викладається на підставі млинчика, потім підвертається нижній боковий край і аналогічним чином залишився вільний. Далі згортається рулет, який подається швом вниз.

Для пастоподібних начинок ідеально підходить спосіб «трикутник». Начинка розподіляється по всій поверхні млинчика, після чого він спочатку згортається навпіл, а потім підтягуються до середини бічні частини.




Щоб отримати більш складний красивий трикутник, в якому буде не видно наповнення, потрібно викласти начинку рівно в центр кола, підвернути краю, ховаючи вміст. Далі вийшов трикутник знову складається, загинаючи всі вільні краю до центру.

Ікру або гриби можна заховати в млинцевий мішечок. Для цього краю випічки збираються в центрі за принципом будь-якого згортка, а зав’язуються пір’їнкою зеленого лука або копченим сиром з кіски.

Дивіться також:  Млинці на кефірі – 10 рецептів тонких млинчиків з дірочками
Прокрутка до верху