17 видів начинки для млинців

Сирна начинка

Ніжна начинка виходить із сиру. Краще брати продукт 5-9% жирності. Крім сиру (200 г) знадобиться: щіпка ванільного цукру, 60 г цукрового піску, 50 г родзинок, 3 ст. л. сметани.

  • Ізюм на 15 хвилин заливається окропом, після чого промивається пару разів холодною водою.
  • У чашу блендера відправляється сухофрукт, сир, обидва види цукру, сметана. Разом інгредієнти збиваються до однорідності.Солодкість сирної начинки можна регулювати по своєму смаку.
  • Густа сирна начинка викладається на млинці, кожен з яких потрібно згортати тугим рулетиком.

Перед подачею до столу ласощі варто щедро посипати цукровою пудрою.

Дивіться також:  Рецепт французьких млинців і крепів
Прокрутка до верху