17 видів начинки для млинців

Млинці, фаршировані крабовими паличками

Для начинки буде використовуватися: 90 г твердого сиру, 2 ст. ложки майонезу, маленька пачка охолоджених крабових паличок, 2 курячих яйця.

  • Яйця варяться круто і змішуються з подрібненими крабовими паличками.
  • У масу відправляється натертий сир і майонез.
  • При бажанні можна додати в начинку солі і поперчити.

Деякі господині замінюють майонез несолодким йогуртом або сметаною з додаванням часнику.

Сирна гостра начинка

До складу наповнювача для млинчиків увійде: маленька морквина, 140 г твердого гострого сиру, 2-3 зубки часнику, 2 ст. л. майонезу.

  • Часник пропускаємо через прес і додається в майонез.
  • Морквина подрібнюється за допомогою терки з самими мініатюрними поділками.
  • Сир натирається на крупній тертці.
  • Всі інгредієнти перемішуються.

Для більшої пікантності можна замінити звичайну морквину корейської.

Дивіться також:  Млинці на кефірі – 11 перевірених і дуже смачних рецептів
Прокрутка до верху