Американські млинці – панкейкі

Рецепт приготування на кислому молоці

Приготувати американські млинці на кислому молоці або кефірі дуже просто.

На 4 порції десерту знадобиться:

  • 150 г борошна.
  • 2 ч. л. розпушувача.
  • 2 ст. л. цукру.
  • ½ Ч. л. соди.
  • 1 куряче яйце.
  • 250 мл кислого молока або 1% кефіру.
  • Щіпка солі.
  • 2 ст. л. олії.

Береться одна миска, де змішуються борошно, розпушувач, цукор, сіль і сода і інша, де замішують молоко яйце і масло. Потім обидві частини об’єднуються, але не повністю і в суміші повинні залишитися грудочки.

Потім знадобиться розігріта на середньому вогні сковороду з товстим дном, змащена тонким масляним шаром. Туди тісто виливається і обидві сторони панкейків смажаться до появи лопаються пузыриков, приблизно 2 хвилини.

Дивіться також:  Гарбузові панкейкі – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху