Американські млинці – панкейкі

Пишні панкейкі

Традиційний рецепт американських пишних млинчиків панкейків.

Що знадобиться:

  • 100 мл молока.
  • 1 куряче яйце.
  • 120 г борошна.
  • 5 ч. л. цукру.
  • 1 ч. л. ванільного цукру.
  • 1 ч. л. розпушувача.

Яйця збиваються, після чого до них додається молоко, обидва види цукру. Все це збивається ще раз до стану однорідної маси. Додається борошно, розпушувач. Суміш перемішується, потім виливається на сковороду без масла і смажиться на слабкому вогні. Якщо тісто підгорає і прилипає, то можна додати в нього трохи рослинного масла.

Обидві сторони млинчиків смажаться по 1 хвилині до утворення бульбашок.

Дивіться також:  Як приготувати панкейкі в домашніх умовах?
Прокрутка до верху