Американські млинці – панкейкі

Шоколадні панкейкі

Шоколадні американські млинці – смачні ласощі, яке можна подати на святковий стіл в якості десерту або просто приготувати на сніданок.

Що знадобиться для приготування 10 порцій:

  • 150 г борошна.
  • 250 мл молока.
  • 1 куряче яйце.
  • 3 ст. л. рослинного масла.
  • 4 ст. л. какао-порошку.
  • ½ Ч. л. соди, погашеної оцтом.

Яйця збиваються разом з цукром і сіллю до утворення пінки. Потім туди додається молоко, перемішують і поступово насипається просеянная заздалегідь борошно. Суміш весь час розмішується і при цьому необхідно стежити, щоб не утворювалися грудочки. Додається какао-порошок, масло, гашене сода, після чого тісто настоюється 5-10 хвилин. В цей час повинна нагріватися сковорода.

Смажаться шоколадні панкейкі на помірному вогні без додавання олії, кожна сторона по 1 хвилині. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Панкейкі на молоці – 7 рецептів смачних і пишних
Прокрутка до верху