Американський гарбузовий пиріг – 4 рецепти приготування

Американський гарбузовий пиріг виходить дуже смачним, ніжним і корисним, якщо знати, як його приготувати. Шматочок солодкого гарбузового пирога за чашкою чаю зігріє вас в осінній вечір.

Класичний рецепт американського гарбузового пирога

Зробіть такий пиріг з корицею. Вона надасть йому неповторний смак і дивовижний пряний аромат.

Вам знадобиться:

  • шматок вершкового масла – 100 гр;
  • гарбуз – 0,5 кг;
  • яйце – 2 шт.;
  • паличка кориці;
  • цукровий пісок – 150 гр;
  • щіпка солі;
  • молоко – 0,25 л;
  • борошно – 0,2 кг.

Як спекти гарбузовий пиріг з корицею:

  • Замішуємо тісто. Для цього подрібнюємо борошно з допомогою сита.
  • До неї в миску насипаємо половину заявленої кількості цукру і дрібку солі.
  • Дістаємо з холодильника масло і рубаємо його на кубики. Кидаємо шматочки в борошно.
  • Тепер рубаємо цю масу ножем, потім розминаємо виделкою. Вийшло тісто з крихт.
  • Виливаємо одне яйце. Руками формуємо з тіста грудку.
  • Він загортається в харчову плівку і помістити в холодильник на 30 хвилин.
  • За цей час можна загострити духовку до 200 градусів.
  • Беремо круглу форму для запікання, розподіляємо по ній тісто і робимо невеликі бортики, щоб можна було закласти начинку.
  • На тісто викладаємо пергамент, придавлюємо зверху його чим-небудь важким, горохом або квасолею наприклад.
  • Відправляємо основу для пирога на полицю в духовку на 15 хвилин.
  • Після чого дістаємо пропекшееся тісто, прибираємо з нього вантаж. Поки воно остигає, займемося начинкою.
  • Гарбуз вибирати видовжену, схожу на кабачок. М’якоть повинна бути яскраво-оранжевою і солодкою.
  • Прибираємо з гарбуза шкірку і насіння, все інше ріжемо кубиками.
  • Складаємо їх в каструлю з молоком, засипаємо цукор, що залишився, додаємо коричну паличку.
  • Гарбуз готуємо на плиті 30 хвилин з моменту закипання на маленькому вогні.
  • Прибираємо паличку кориці, а розм’яклі гарбузове шматочки подрібнюємо блендером в пюре.
  • Отриману начинку вливаємо в середину испекшегося тіста і розрівнюємо її по всій поверхні пирога. Слідкуйте, щоб вона не вилилася за борти.
  • Ласощі випікаємо в духовій шафі 40 хвилин. Температура – 160 градусів.
Дивіться також:  Що можна приготувати з сиру – 15 рецептів