Ажурні млинці – 7 рецептів тонких, на кефірі або молоці

На заварному тісті з молока

Саме заварне тісто найкраще забезпечує тонкі млинці з дірочками.

Список продуктів:

  • Борошно — 0,32 кг;
  • Молоко — 0,25 л;
  • Окріп води — 0,2 л;
  • Два курячих яйця;
  • Рослинне масло — 30 гр.;
  • Цукор — 50 гр.;
  • Розпушувач тіста — 5 гр.

Як приготувати:

  • Налити в посуд чисту воду і довести до кипіння.
  • За цей час можна з’єднати разом в іншій мисці молоко, цукровий пісок і розбити яйця.
  • Обробити борошно з допомогою сита і засипати в молоко. Все обережно перемішати.
  • Додайте розпушувач і залийте все це склянкою гарячої води. Виходить заварне тісто.
  • Не забудьте розігріти сковороду з рослинним маслом перед готуванням.
  • Млинці будуть перевертатися легко.
  • Готову страву можна подавати зі згущеним молоком або варенням.
Дивіться також:  Млинці з м’ясом – покроковий рецепт з фото
Прокрутка до верху