На заварному тісті з молока
Саме заварне тісто найкраще забезпечує тонкі млинці з дірочками.
Список продуктів:
- Борошно — 0,32 кг;
- Молоко — 0,25 л;
- Окріп води — 0,2 л;
- Два курячих яйця;
- Рослинне масло — 30 гр.;
- Цукор — 50 гр.;
- Розпушувач тіста — 5 гр.
Як приготувати:
- Налити в посуд чисту воду і довести до кипіння.
- За цей час можна з’єднати разом в іншій мисці молоко, цукровий пісок і розбити яйця.
- Обробити борошно з допомогою сита і засипати в молоко. Все обережно перемішати.
- Додайте розпушувач і залийте все це склянкою гарячої води. Виходить заварне тісто.
- Не забудьте розігріти сковороду з рослинним маслом перед готуванням.
- Млинці будуть перевертатися легко.
- Готову страву можна подавати зі згущеним молоком або варенням.