Баклажани, запечені в духовці з часником
Компоненти страви:
- лимон;
- зубки часнику — 4 шт.;
- баклажани — 2 шт.;
- майонез, сметана — 50 р;
- сіль, мелений кмин, зелень, перець.
Процес приготування:
- Підготовлені баклажани поділяємо на довгі смужки товщиною до 2 мм Викладаємо їх у форму, запікаємо в духовці при t 220°C до появи золотистої скоринки.
- Поміщаємо в піалу подрібнений часник, нарубану зелень, кмин, перець, сік лимона, майонез і сметану. Ретельно перемішуємо складу.
- Запечені пласти синеньких змащуємо часниковим соусом, звертаємо рулетами і скріплюємо шпажками.
І знову ми вражаємося здібності ягід приймати найнесподіваніші смаки і зовнішні «перевтілення»!