Баклажани в духовці — 13 рецептів приготування

Баклажани, запечені в духовці з часником

Компоненти страви:

  • лимон;
  • зубки часнику — 4 шт.;
  • баклажани — 2 шт.;
  • майонез, сметана — 50 р;
  • сіль, мелений кмин, зелень, перець.

Процес приготування:

  • Підготовлені баклажани поділяємо на довгі смужки товщиною до 2 мм Викладаємо їх у форму, запікаємо в духовці при t 220°C до появи золотистої скоринки.
  • Поміщаємо в піалу подрібнений часник, нарубану зелень, кмин, перець, сік лимона, майонез і сметану. Ретельно перемішуємо складу.
  • Запечені пласти синеньких змащуємо часниковим соусом, звертаємо рулетами і скріплюємо шпажками.

І знову ми вражаємося здібності ягід приймати найнесподіваніші смаки і зовнішні «перевтілення»!

Дивіться також:  Свиняча грудинка в духовці – 7 смачних рецептів приготування