Бананові панкейкі – 7 смачних рецептів

Вівсяні панкейкі з бананом

З розрахунку на 4 порції беремо наступну кількість продуктів:

  • 2 банана;
  • 100 гр вівсяних пластівців;
  • яйце;
  • 50 мл молока з низьким рівнем жирності;
  • 1 стіл. л. цукру.

Першим ділом з пластівців робимо борошно за допомогою блендера. Якщо є можливість, можна відразу використовувати вівсяну муку.

Бананові плоди пюрируем — їх можна розім’яти виделкою, або подрібнити в блендері.

Окремо збиваємо яйце до побіління маси. Потім з’єднуємо з молоком і пюре, просіваємо в нього борошно. Все гарненько розмішуємо, або збиваємо, обсмажуємо до готовності.

Дивіться також:  Гарбузові панкейкі – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху