Бананові панкейкі – 7 смачних рецептів

Смачне ласощі з шоколадом

  • борошно — стакан;
  • цукор — 4 стіл. л.;
  • сіль — щіпка;
  • ванільний цукор — 1 чайн. л.;
  • розпушувач — 1 чайн. л.;
  • молоко — 150 гр;
  • плитка молочного або темного шоколаду без добавок;
  • банан;
  • яйце;
  • лимон.

Борошно просіваємо в глибоку миску. Додаємо до неї сухі продукти і перемішуємо.

Лимон ретельно обполіскуємо і стираємо з нього цедру, висипаємо в борошняну суміш.

Окремо збиваємо яйце з сіллю, поки маса не почне пінитися. Змішуємо з молоком і переливаємо до борошняної маси, добре розмішуємо — вийде густе тісто.

Банан чистимо і ріжемо пластинками. Шоколад ламаємо на дрібні шматочки.

Розігріваємо млинцеву сковороду. Наливаємо в центр пару столових ложок тесту, зверху кладемо 2-3 шматочки фруктів і шоколаду, заливаємо ще однією ложкою тесту. Перевернути на другий бік тоді, коли зверху панкейка утворюються дірочки — це означає, що тісто схопилося. В іншому випадку разом з рідким тістом випаде начинка. При подачі можна полити рідким медом.

Дивіться також:  Панкейкі: класичний рецепт і 7 варіантів приготування вдома
Прокрутка до верху