Баранина в духовці у фользі – 7 рецептів, як смачно запекти баранину

Готуємо з овочами в духовці

Свіжі овочі надають і без того смачного м’яса ще більшу духмяність і соковитість.

Для створення апетитного страви потрібно підготувати:

  • ½ Кг баранини;
  • 3 картопляні бульби;
  • морквину;
  • цибулину;
  • 2 помідори;
  • стопку рослинного масла;
  • 100 мл води;
  • сіль і спеції.

Етапи підготовки:

  • Промитий і обсушенный шматок солиться і натирається спеціями.
  • Всі овочі нарізати великими скибочками.
  • У вогнетривку форму по центру викладається баранина, яка по колу обкладається овочевими шматочками.
  • У страву додаються вода і трохи соняшникової олії, після чого форма накривається фольгою.
  • Випікається баранина з овочами в розігрітій до 200 °C духовці близько 1,5 годин.
  • За 10 хвилин до завершення приготування фольга знімається.
Дивіться також:  Тефтелі з рисом – 10 рецептів приготування тефтелів з фаршу з рисом та підливкою
Прокрутка до верху