Баранина в духовці у фользі – 7 рецептів, як смачно запекти баранину

Як смачно запекти баранячу ногу в фользі

Ще одна варіація приготування баранячого м’яса передбачає наявність:

  • 1 баранячої ноги;
  • 10 горошин перцю;
  • 5 гілочок розмарину;
  • невеликої кількості соняшникової олії;
  • 2 головок часнику;
  • солі.

Покрокова інструкція виконання страви являє собою виконання наступних дій:

  • В піалі змішуються товчені спеції, розмарин рубаний і часникова кашка.
  • До ароматної суміші додається масло.
  • Нога натирається прянощами і сіллю, а потім обертається плівкою і ставимо в холодильник на 10 годин.
  • Перед приготуванням баранина витримується 30 хвилин на столі, поки розігрівається до 200 °C духовка.
  • Випікається баранина, будучи обернену у фольгу, на протязі 2 годин.
Дивіться також:  Рататуй — 9 рецептів приготування смачної страви вдома!
Прокрутка до верху