Як смачно запекти баранячу ногу в фользі
Ще одна варіація приготування баранячого м’яса передбачає наявність:
- 1 баранячої ноги;
- 10 горошин перцю;
- 5 гілочок розмарину;
- невеликої кількості соняшникової олії;
- 2 головок часнику;
- солі.
Покрокова інструкція виконання страви являє собою виконання наступних дій:
- В піалі змішуються товчені спеції, розмарин рубаний і часникова кашка.
- До ароматної суміші додається масло.
- Нога натирається прянощами і сіллю, а потім обертається плівкою і ставимо в холодильник на 10 годин.
- Перед приготуванням баранина витримується 30 хвилин на столі, поки розігрівається до 200 °C духовка.
- Випікається баранина, будучи обернену у фольгу, на протязі 2 годин.