Баранина в духовці у фользі – 7 рецептів, як смачно запекти баранину

Рулет з баранини в духовці у фользі

Здивувати гостей можна, приготувавши оригінальний рулетик.

Він готується з:

  • 800 г баранини;
  • 30 мл томатної пасти;
  • такої ж кількості сметани і соусу Табаско;
  • яйця;
  • зелені;
  • гірчиці;
  • 2 зубків часнику;
  • невеликої кількості борошна і цукрового піску;
  • солі і спецій.

Щоб приготувати баранину у вигляді рулету:

  • Часник очищається, давиться і змішується з томатною пастою, соусом і рубаною зеленню.
  • У суміш відправляються борошно, дрібка цукру.
  • В окремій мисочці збивається яйце з гірчицею і сметаною.
  • Промите і обсушенное м’ясо нарізати смужками, які злегка відбиваються.
  • Пласти через один змащуються томатним соусом, а решта – сметанним.
  • Збирається багатошаровий рулет, яка перев’язується шпагатом, обертається фольгою і відправляється на 1,5 години в духовку, розігріту до 200 °C.

Баранина – дієтичне і дуже соковите м’ясо, з якого в духовці можна з легкістю приготувати дуже апетитні страви.

Дивіться також:  Піджарка з яловичини – 5 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху