Рулет з баранини в духовці у фользі
Здивувати гостей можна, приготувавши оригінальний рулетик.
Він готується з:
- 800 г баранини;
- 30 мл томатної пасти;
- такої ж кількості сметани і соусу Табаско;
- яйця;
- зелені;
- гірчиці;
- 2 зубків часнику;
- невеликої кількості борошна і цукрового піску;
- солі і спецій.
Щоб приготувати баранину у вигляді рулету:
- Часник очищається, давиться і змішується з томатною пастою, соусом і рубаною зеленню.
- У суміш відправляються борошно, дрібка цукру.
- В окремій мисочці збивається яйце з гірчицею і сметаною.
- Промите і обсушенное м’ясо нарізати смужками, які злегка відбиваються.
- Пласти через один змащуються томатним соусом, а решта – сметанним.
- Збирається багатошаровий рулет, яка перев’язується шпагатом, обертається фольгою і відправляється на 1,5 години в духовку, розігріту до 200 °C.
Баранина – дієтичне і дуже соковите м’ясо, з якого в духовці можна з легкістю приготувати дуже апетитні страви.