Баранина з овочами в мультиварці
Прекрасне поєднання овочевих і м’ясних інгредієнтів особливо проявляється в їжі, приготовленої в цьому кухонному агрегаті.
Набір продуктів:
- масло пісне;
- томати і солодкі перці — по 2 шт.;
- баранина — 1 кг;
- кабачок;
- цибуля-ріпка — 2 шт.;
- сіль, лист лавра, спеції і приправи;
- очищена вода — до 400 мл.
Технологія приготування:
- У цьому рецепті використовуємо м’ясо на кості (хребетний відділ). Обробляємо нарубані шматки, злегка солимо. Вливаємо в чашу приладу свіже масло, покласти в нього баранину. Включаємо режим «Смаження» і з усіх сторін підрум’янюємо порції продукту.
- Додаємо лист лавра, питну воду та змінюємо програму машини на «Гасіння». Виставляємо час приготування 40 хвилин.
- Промиваємо всі овочі. Рубаємо кабачок акуратними кружечками товщиною до 5 мм Перець без насіння ріжемо кільцями, в такій же формі шаткуємо цибулю, помідори та моркву. Присмачую всі компоненти сіллю і перцем, посипаємо сухими запашними травами. Відправляємо нарізку до м’яса, продовжуємо приготування ще 20 хвилин.
Подаємо страву в гарячому вигляді.