Баранина з овочами – 7 рецептів приготування

Баранина з овочами в мультиварці

Прекрасне поєднання овочевих і м’ясних інгредієнтів особливо проявляється в їжі, приготовленої в цьому кухонному агрегаті.

Набір продуктів:

  • масло пісне;
  • томати і солодкі перці — по 2 шт.;
  • баранина — 1 кг;
  • кабачок;
  • цибуля-ріпка — 2 шт.;
  • сіль, лист лавра, спеції і приправи;
  • очищена вода — до 400 мл.

Технологія приготування:

  • У цьому рецепті використовуємо м’ясо на кості (хребетний відділ). Обробляємо нарубані шматки, злегка солимо. Вливаємо в чашу приладу свіже масло, покласти в нього баранину. Включаємо режим «Смаження» і з усіх сторін підрум’янюємо порції продукту.
  • Додаємо лист лавра, питну воду та змінюємо програму машини на «Гасіння». Виставляємо час приготування 40 хвилин.
  • Промиваємо всі овочі. Рубаємо кабачок акуратними кружечками товщиною до 5 мм Перець без насіння ріжемо кільцями, в такій же формі шаткуємо цибулю, помідори та моркву. Присмачую всі компоненти сіллю і перцем, посипаємо сухими запашними травами. Відправляємо нарізку до м’яса, продовжуємо приготування ще 20 хвилин.

Подаємо страву в гарячому вигляді.

Дивіться також:  Як варити кальмарів щоб були м’які?